Karamel Saç

O basit, serin askeri ilham saç kesimleri söz konusu olduğunda, vızıltı kesilmiş denenmiş ve test edilmiş go-etmektir. Minimalist ve erkeksi, bu kesim küçük saçları cesur cesaret ve onun yüz oranlarda emindir beyefendi için tavsiye edilir. Bir sonraki vızıltı kesilmiş isteğini rehberlik etmek, biz erkekler için yedi serin vızıltı kesim derlenmiş ve 'bu cesur yapmak için sallanan bizim en ipuçları verir ettik.

Geleneksel vızıltı kesilmiş Açıkçası çok kısa ve bir ustura ile kafasına çok yakın kırpılır saçlar ile tanımlanır. neredeyse hiç bakım yoktur - bakım açısından, vızıltı kesilmiş korumak için en kolay saç kesimi olduğunu. Eğer dikkatli olmak gerekir tek endişe yüzünüzün oranlarda olduğunu. Buzz keser her yüz şekli için çalışmak, böylece yüz yapısı hiçbir saç biraz işleyebilir olmadığını belirlemek yoktur. Bu yüz şekli tüm saç uzunlukları ile en esnek olduğu için oval yüzleri olan erkekler, genellikle vızıltı kesim için daha uygundur. Bir dikdörtgen yüz şekli de vızıltı kesim oranlarda çok uygundur.

Eğer saç olmak istiyorum ne kadar bilincinde olun. ama aynı zamanda sizin için gidiyoruz görünüm türü için, orada vızıltı kesilmiş birçok versiyonu vardır, bu yüzden yüzünüzün şekli için çalışacaktır sadece bir tane bulmak. Bizim en önemli ipucu karamel saç rengi ne istediğinizi tam olarak anlayan ve bir ustura ile çok düzensiz olmadığını güvenilir bir berber bulmaktır. vızıltı kesilmiş kesinlikle size (bir jilet wielding ile deneyime sahip olmadıkça) Yalnız deneme olmak istiyorum saç kesimi değil.

İndüksiyon saç kesimi, yeni ordu acemi için bir geçiş ritüeli oldu. Bu sadece keskin kenarlar ve hiper-eril boyutları estetik ilgili değildi - bu ordu kampları arasında bitlerin yayılmasını önlemek amacıyla bir mantıksal saç kesimi oldu. indüksiyon kesim esasen düz bir tıraş olduğunu ama çok az saç dayanır. vızıltı kesilmiş kısa sürümlerinden biri, bu saç modeli oval yüz şekilleri için mükemmel, ama aynı zamanda görsel olarak daha uzun bir yüz kısaltmak için çalışacak dikdörtgen yüz şekilleri, oldukça ücretsizdir. Bu da vızıltı kesilmiş üzerinde aşırı almaktır, bu nedenle kalbin zayıf değildir.

askeri-ilham indüksiyon kesim zevkinize için biraz çok aşırı ise, vızıltı kesilmiş solmaya daha iyi saç ihtiyaçlarına hitap edebilir. Eğer berber onun ustura ile bölmek isteyen inceliklerini çalışmak gerekir bu yüzden solmaya, boyut dayanır. Genellikle, saçınızın alt kısmında hiçbir saç ile çalışıyor olacak, ve sonra yavaş yavaş hala üst çok kısa oranlarda yukarı bina. vızıltı kesim bu sürümü oldukça temiz ve derli toplu ve gerçekten iyi büyüyecek. Sadece soluk buzz kesilmiş gizlemek için hiçbir yerde olduğunu akılda tutmak, böylece cilt gösteri çok olacak çünkü herhangi bir bariz tümsekleri veya yara izi yok emin olun.

Biraz daha uzun askeri indüksiyon vızıltı kesilmiş almak, Burr bir sayı 1 jilet bütün yolu gitmek için biraz isteksiz Gent daha güvenli bir seçenek olduğu anlamına yumuşak oranlarda dayanır. Eğer Burr hakkında bilmeniz gereken en önemli şey o sürekli bakım gerektirir. Saçınızı oldukça hızlı büyürse, düzenli kontrol altında uzunluğunu tutmak gerekecektir. Ayrıca Burr ile sakal bilinçli olması. anız Biraz onu tamamlayacak ve olgunluk biraz ödünç.

Yüksek ve Sıkı övünür oranları çok bir alttan gibi, ama bu kesim, son derece kısa boyutları ile çalışıyoruz. uzun oranlar kontör olması gerektiği gibi, gerçek bir yüksek ve sıkı kesim için saçınızı uzunluğuna sahip çok tutarlılık olmaz. Sadece yüksek ve sıkı adalet yapmak için kontrastı gerekir unutmayın. vızıltı kesim bu sürümü görsel yüzünüzün uzunluğunu uzatmak için izin verecek gibi, daha uzun bir yüze sahip olmayanlar için biraz daha çok yönlülük sunuyor.

tanınmış kesim etkilenir Bizim Mohawk esque ilham kesimler ele Faux-şahin kılavuzu ve vızıltı kesilmiş benzer takım izler. inanılmaz kısa oranlarda olmasına rağmen, Mohawk esinlenen vızıltı kesilmiş aşağı ense doğru başınızın üst ön çalışır saç daha uzun bir şerit korur. Eğer bir vızıltı kesilmiş sadık kalmasını sağlayacaktır tek şey berber diğer sahte-şahinler bu kesim ayırt edecek olacak yoğun asgari boyutları, işler sağlanmasıdır.

Evet, bu sürüm olacak bir ayırt ve iyi harmanlanmış estetik bırakarak, iki ikonik saç kesimi bir araya getirir. Bu da vızıltı kesilmiş hakkında gitmek için daha çok yönlü bir yoldur - mürettebat kesme, iyi dengelenmiş ve iyi hizalanmış bir görünüm sağlayan bir evrensel gurur estetik sahiptir. Bir saçak taklit, başınızın ön tarafına doğru biraz daha uzunluğunu karamel saç korumak için izin verdiği mürettebat kesim ilham vızıltı kesilmiş, aynı zamanda daha uzun alınlarından erkekler için harika. Bu vızıltı kesilmiş çekerek için hile uygun bir şekilde stil sağlamaktır; Bir mat pomad ya da köpük hile yapacak ve gün boyunca temiz herşeyi devam edecektir.

Çoğu erkek bir vızıltı kesilmiş sakallı iyi çalıştığını biliyoruz. onların bütün kafa derisi üzerinde bir jilet çalıştırmak için yeterli cesur erkekler için sakal genel görünüm doku biraz korumak için mükemmel bir seçenektir. kontör oranlar genellikle düz ve kısa tarafta olmalıdır. En önemlisi, size benzersiz yüz şekli uygun bir uzunlukta denemelisiniz. biraz çıkarmak için berber soran ve sonra yavaş yavaş jilet boyutunu düşürme ile başlayan ederek, sakal tamamlayacak ne bir fikir almak ve en etkin karşı karşıya gelecek. o anız veya daha uzun sakal bir sürü biraz senin oranlarını bilmek ve size uygun en iyi vızıltı kesilmiş aday, olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder