Aliexpress

Selam. Öncelik ile buradan alışveriş yaptım. Yanlışlık ile kredi kartımı sisteme tanımladım. Bir türlü tanımlanan kredi kartını kaldıramıyorum. Böyle bir seçenek bulamadım. Nasıl kaldırabilirim? Aliexpress üzerinden sipariş verdiğinizde siparişiniz kargo aşamasına geldiği zaman ürün detay sayfanızda “R” ile başlayan harf ve sayılardan oluşan bir kod bulunur. Bu kod sizin kargo takip numaranızdır. Ürünleriniz, Türkiye sınırlarına girdiği zaman PTT Kargo aracılığı ile teslim edilir.

Site Londra ve ABD merkezlidir ama satıcıların hemen hepsi Çinlidir.
Bir nevi internetin Çin pazarıdır. Ne ararsanızda bulursunuz "online hırdavatçı" dense yeridir yani. Aliexpress , Bonusway ile alışveriş yaptığında, paranın belirtilen kısmını sana iade ediyor. Linke tıklayarak alışverişini tamamla, bonuslarını toplamaya başla.Mağaza, otomatik yansımayan bonusların manuel takibini yapmamaktadır.

Sonra açılan ekranda bilgileri yazdığım gibi doldurup, create your account deyip üyeliğimizi tamamlıyoruz. email adresimizi doğru girmeye özen gösterelim, sonra aktive etmek için link gelebiliyor bunu mail adresimizden Aliexpress tıklayarak hesabımızı aktif etmeliyiz, bazen gelmiyor sıkıntı yapmaya gerek yok yine de alışveriş yapabiliyoruz yine de kayıt olduktan sonra mail kutumuza bakmayı unutmayın. Aliexpress, dünyaca bilinen, güvenilir, her ülkeye satış gerçekleştirebilen,  http://icerigir.com/aliexpress/ daha çok Çinli abilerimizin ablalarımızın çok çeşitli ve ucuz ürünlerine ulaşabileceğiniz bir parekende satış sitesi.

0 yorum:

Yorum Gönder