SIFON ELBISE MODELLERI

Şifon ilkbahar ayıyla beraber hayatımıza girdi ve kendini çok sevdirdi. Kendine has özel ve ağır bir havası olan şifonun en çok elbiseleri sevildi. Özellikle rengarenk ve son derece güzel kesimleri ile şifon elbiseler kadınlar tarafından bu yazın en çok tercih edilen kıyafetleri arasına girmeyi başardı.

Dökümlü duruşu sayesinde fazla kilolu kadınlar da şifon elbiseleri rahatlıkla tercih edebildiler. Vücuda yapışmaması ve dökümlü olması hatları gizli tutarak fazlalıkları gizliyor. Bu da kadınlar için önemli bir ayrıntı.

Renk olarak ise elbetteki sezonun moda renklerinde genelde tercih ediliyorlar. En trend şifon elbiseler genelde gece mavisi şifon elbise modelleri, siyah şifon elbiseler, neon renklerde şifon elbiseler, batik desenli şifon elbiseler, su yeşili renginde ve daha pek çok renklerde hatta tüm canlı renklerde şifon elbiseler fazlaca tercih ediliyor ve seviliyor.

Gündüz dolgu topuk bir sandaletle ya da düz taban bir sandaletle her ortama giyebileceğiniz gibi, akşam da topuklu ayakkabılarınızla şık bir arkadaş yemeğine rahatlıkla gidebilirsiniz.


































































0 yorum:

Yorum Gönder