ELBISE MODELLERI

Seksi elbise modelleri başlığı altında topladığımız o kadar fazla model var ki hangilerini sunacağımızı şaşırdık. Ama önce sıkça sorulan sorulardan birine cevap verelim. Bayanlar sürekli şunu soruyor; bir elbisenin seksi olabilmesi için hangi kriterlerde olması gerekir? Biz bu soruyu bayanlara tekrar sorduk. Seksi elbiseler arasından seçimi nasıl yaptıklarını öğrenmek istedik. Onlar genellikle mini etekli tasarımlardan ve dekolteli modellerden bahsettiler. Evet bu modeller seksi elbise kategorisine girebilir. Ancak sadece dekolteli ve mini etekli tasarımlar seksi elbise değildir. Bunun yanında renk yada diğer modeller de 2013 seksi elbise modelleri arasında yerini alabilir. Bu modellerden tek tek bahsetmek ve ilgi çekici olan renkleri sizlere sunmak istiyoruz.

2013 seksi elbise tasarımları arasından seçim yapmak istiyorsanız, öncelikli olarak renk seçimine doğru karar vermelisiniz. Seksi denilebilecek her rengi bilmeli, bu renk tonları ile uyum içerisinde olan tasarımları tercih etmelisiniz. Mesela kırmızı rengi seksi elbise modelleri arasında en kışkırtıcı olan rengi… Sadece kırmızı ile yetinmeyin. Sizi seksi gösterebilecek her renge yoğunlaşın. İş yerinde bayanlar siyah ve krem rengi tonlarla oluşturulan tasarımlara yoğunlaşıyorlar. İş yerinde de dikkat çekmek veya dikkatleri dağıtmak istiyorsanız, en seksi elbiseler arasından mavi veya mini modellere yoğunlaşabilirsiniz.

Doğru kararı verebilmek için markaların reyonlarına sık sık göz gezdirin. Adil Işık markasının mağazalarını gezenler bilirler. Burada seksi elbise kategorisine sokabileceğimiz çok şık dekolteli veya sırtı açık tasarımlar var. 2013 elbise modelleri arasında en seksi tasarımların Adil Işık markasında olduğunu düşünüyorum. Model olarak birkaç modeli bu kategori içerisine alabiliriz. Mesela dar elbise modelleri bu kategorinin en temel modelleri olabilir. Bunun yanında mini modeller, sırtı dekolteli tasarımlar, straplez elbise modelleri de 2013 seksi elbise modelleri arasında yer alabilir. Aslında bu elbiselere seksi denilmesinde bulunan amaç, sizi güzel göstermesidir. Yani seksi elbiseler sizi güzel gösteren her tasarıma verilebilecek ad olabilir.

Uygun fiyat aralıklarını bu modelleri incelerken de ihmal etmeyin. Trendyol alışveriş sitesinde seksi elbise butiklerine sıkça rastlayabilirsiniz. Model olarak tabi ki seksi elbise adıyla yazılmıyor. Ancak size az önce söylediğim modellerden seçimler yapabilir kendi modanızı oluşturabilirsiniz. Ben kendimce seksi elbise modelleri 2013 tasarımlarını seçmeye çalıştım. Umarım sizler de bu modelleri beğenir, kendinize yakıştırırsınız. En azından alışverişe başlamadan önce bu tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz.











































































0 yorum:

Yorum Gönder