Dudak Çatlaması

Dudak Çatlaması
Dudak çatlaması zamanımızda ufak bir hastalık kabul edilmektedir. Tam olarak hastalık denilmesede vucudumuzda oluşan bir problem diyebiliriz.

Daha çok bu problem ile kadın veya erkek hiç fark etkemksizin kış aylarında rastlamaktayız. Dudaklarımızda kurumalar kanamalar veya tahriş olmalar olur. İşte buna dudak çatlaması diyoruz.

Dudak çatlamasının bir çözümü varmı? Tabikide var. Bir çok hastalığın tedavisi olduğu gibi bunuda çok basit yötemlerle sorun olmaktan çıkartabiliriz.

Dudaklarınızı fazla yalamayın çünkü soğuk havanın etkisiyle dudaklarınız gittikçe çatlar.
Fazla soğuk ortamlarda bulunmayın.
Enöenmlisi dukdaklarınıza bakım yapın. Bakım yapmaktan kastımız nemlendirici kremler kullanabilirsiniz. Bu dudaklarınız için çok daha iyi olacaktır. Bize soracak olursanız biz vazelin kremini tavsiye etmekteyiz. Hem ucuz hemde gerçekten etkili bir krem. Vücüda yararı çok güzel bir nimettir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Şuana kadar herhangi bir yan etkisiyle karşılaşmadık.


Yada çatlayan dudaklarınıza doğal yağlar sürebilirsiniz. Zeytinyağı, ayçiçekyapı veya terağı nın bile dudaklarınıza çok güzel etkileri olacaktır. Direk olarak yağlardan birini veya karışımı dudağınıza sürün 1 saat kadar bekledikten sonra sonucu göreceksinizi. Yada rahatsız oluyorsanız yatarkende yapabilirsiniz.






0 yorum:

Yorum Gönder