Etek Modelleri

Bu yazımızda bayan etek modellerinden bahsedeceğiz.
Yeni sezon etek modelleri bu yılda oldukça farklı stillerde eteklerle karşımıza çıkıyor. Bu sezon etek modellerinde mini kloş etekler, şifon maxi etekler, pileli uzun etek modelleri, kısa bandaj etek modelleri, deri etekler, yırtık jean etekler ve kalem etek modelleri şeklinde karşımıza çıkıyor. Yeni sezon etek modellerine göz atacak olursak yine bu etek modelleri bir çok ünlü markanın koleksiyonunda dikkat çekiyor.

Bu yıl ki etek modellerinde özellikle günlük etek modellerinde desenli modeller dikkat çekiyor. Uzun eteklerde ise şifon kumaşlı, yırtmaçlı ve kısa astarlı etek modelleri son derece popüler olan etek modelleri arasında yer alıyor. Yeni sezon etek modellerinde bu sezonun en iddialı eteği ise asimetrik etek modelleri oluyor. Ayrıca geçtiğimiz yıldan bu yana dantel etekler mini ve kalem etek modellerinde son derece popüler etek modelleri arasında. Yeni sezon etek modelleri 2013 yılında peplum etek modelleriyle de ön plana çıkıyor. Özellikle kısa ve kaleme tek modellerinde yoğun olarak kullanılan peplum detaylar son derece popüler etek modelleri arasında yer alıyor. Etek modellerinizi kombinlerken günlük etekleri sade ya da desenli, t-shirt, bluz ya da gömleklerle kombinleyebilirsiniz. Gece tercih ettiğiniz etek modellerini ise şık bir bluzla tamamlayarak son derece şık bir kombin elde edebilirsiniz.

Bu yıl ki etek modellerinde yer alan trend modelleri galerimizden daha detaylı inceleyebilir etek alışverişine çıkmadan önce fikir edinebilirsiniz. Özellikle kot etek modellerini yoğun olarak eklediğimiz galerimizi günlük etek modellerini tercih eden bayanlarımız için son derece uygun modellerde seçenekler bulunmaktadır. Bu yıl ki etek modellerini galerimizden inceleyerek oldukça hoş stillerde etekleri detaylı olarak inceleyebilir fikir edinebilirsiniz.  Şık ve zarif  yeni sezon etek modellerini sizler için hazırlayıp eklediğimiz galerimizden inceleyebilirsiniz.













0 yorum:

Yorum Gönder